Huizen

De Huizen van Casa da Fonte Velha

Casa da Fonte Velha staat voor ongestoord vakantie vieren in de natuur in sfeervolle huizen met zwembad. De authentieke huizen in traditionele portugese stijl bieden plek aan een groep in diverse samenstellingen. Elke huis heeft een keuken en er zijn gezamelijke eetgelegenheden.

Vanaf Faro Airport ben je in circa 35 auto minuten bij het huisje. Het dichtstbijzijnde dorpje is het charmante  St. Catarina (10 min.) waar zich onder andere een mini-mercado, winkeltjes, restaurantjes en een pinautomaat en tankstation bevinden. Het historische stadje Tavira ligt op 30 minuten en de stranden zijn in ongeveer 25 minuten te bereiken. Sevilla (Spanje) ligt op 1.45 uur afstand.

The Bungalow

Het huis ligt op een unieke lokatie met aan alle zijden vrij uitzicht over de ongerepte natuur.

The Cottage

Tot laat op de dag zon aan het zwembad bij deze sfeervolle traditionele quinta.

De Villa

Het huis beschikt over een eigen zwembad, twee slaapkamers, twee badkamers, met direct uitgang naar balkonnen, terrassen met een fantastisch uitzicht.

The Old House

Geniet van het uitzicht vanaf een karakteristieke voormalige quinta, de dikke muren, de houten luiken, de traditionele tegelvloer en de houten plafonds geven een authentieke sfeer.